Mamine letnje avanture 1. Deo

Moja mama je jedna savršena žena, oduvek se trudila da ide u korak sa mnom, a takođe je bila jako uspešna u svom poslu.

Jedne godine tata nije mogao da ide sa nama na more pa smo odlučili, da tog leta u našem stanu na primorju 15tak dana provedemo samo nas dvoje.


Imala je 43 godine i izgledala savršeno šta god je oblačila. Od trenerki do svečanih haljina, savršenu građu peščanog sata i sate i sate provedene u teretani od kojih nije bila prezgodna ali je po neko kilo viška fantastično definisala.


Tog leta kupila je novi kupaći kostim tako što ga je poručila sa instagrama. Kako ga nije videla i probala, veliko zaprepašćenje nastalo je kada ga je obukla prvog dana mora, bele, gotovo prozirne gaćice, nisu uspevale da sakriju dlačice koje su virile sa strana. A kroz minijaturni top, bradavice su želele napolje, dok su joj se tamne areole ocrtavale. Kada je izašla da mi pokaže svoj novi kupaći, pljuvačka je počela da mi curi niz bradu, ona je bila seks bomba.


Otišla je nazad do kupatila, i čini mi se, sredila dlačice koje su virile sa strane, zamolila me da joj dodam bočicu sa kremom sa noćnog stočića. Izašla je napolje, a ja ušao da se presvučem. Na mašini za veš, pronašao sam papir umazan kremom i manju kutiju, koju sam par puta ranije i primetio ispod njenog kreveta i za koju još uvek nisam bio siguran čemu služi jer je na sebi imala katančić. Spakovali smo se i pošli na plažu, taj dan prošao je u klasičnom uživanju u čarima mora.

U jednom trenutku kad je otišla do wc-a koji se nalazio na plaži, zamolila me je da joj donesem kremu ponovo, rekao sam joj kako ću je ja namazati na plaži, međutim rekla je kako nema potrebe i da može sama.

Dok sam je čekao ispred kabine, učinilo mi se kao da sam čuo zvuk za početak snimanja, zatim kako sipa kremu i na kraju par glasnijih uzdaha, ali tome nisam pridavao previše na značaju jer ni sam nisam bio siguran šta sam tačno čuo. Izašla je napolje nasmejana i polako smo se vratili u stan.


Otišla je prva da se istušira, a kako nisam mogao da izdržim, ušao sam na vrata, i prišao wc šolji kako bih pišao. Ovakav način ulaska bio je okej kod nas jer smo koristili zavese prilikom tuširanja, pa niko nije mogao da vidi sa druge strane.

Međutim, pred kraj, pogledao sam u ogledalo i video mamu kako, takođe uz pomoć ogledala koncentrisano posmatra moju poludignutu kitu, a njeno oduševljenje nije izostalo. To mi se jako dopalo, završio sam šta sam imao i izašao van kupatila kako bih sačekao svoj red. Uvek je svoje tuširanja završavala pojačanim mlazom, naravno, možete pretpostaviti njegovu svrhu.


Tu noć smo prošetali uz more i svratili na sladoled. Vratili se kući i legli ranije, svako u svoju sobu. Negde oko ponoći je počelo veliko nevreme, ustao sam da proverim da li je mama bila okej, polako sam otvarao vrata sobe za slučaj da je spavala, a onda šok.

Mama je klečala nagužena obasjana svetlom blica sa kamere dok je iz svoje guze baš u tom trenutku vadila mali butt plug. Tada sam povezao sva dešavanja tog dana i shvatio da je zapravo sve vreme taj komad metala bilo u njoj.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Petar
Petar
Guest
20. siječnja 2023. 20:17

Kad ce nastavak

milojko
milojko
Guest
Reply to  Petar
23. siječnja 2023. 19:59

volis inc

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx