Na poslu pred svima

Pozdrav za sve čitaoce ovo je moja prva priča a obećavam da će ih biti dosta.

Na poslu svakodnevnica nisam nešto raspoložen što zbog vremena što zvog vrućine.Ostalo je još pola sata i onda se sve promijenilo.

Pošto je bilo toplo vrata od kancelarije su bila otvorena i ne obraćajući na vrata čačkao sam po mobitelu nešto tražio kad me prekide nježni glas”jel smetam”.

Malo sam se brecnuo iz zamišljenog stanja i spustio mob na sto i u tom trenutku pogledao sam prema vratima.Ostao sam malo iznenadjen rekao sam ne ne smetaš samo izvoli.Pokazao sam na stolicu nasuprot meni i ona dodje i sjede.

Bila je to moja komšinica koja je bila starija od mene 7 godina visoka oko 160 srednjih sisa dobre veće guzice i lijepih nogu.

Pružio sam joj ruku i u trenutku osjetio neki elektricitet izmedju nas.Bio sam pribran i nisam ni slutio šta će se sve desiti do kraja dana,počela je neobavezna priča oko nekih problena na poslu šta treba da se odradi da bi sve bilo donekle ok,slušao sam i zapisivao te sam rekao da ću se potruditi da napišem trebovanje ali će morati sačekati dok to sve ne stigne za 10-15 dana našto ona reče da neće moći čekati jer to treba hitno da bi mogli nemetano nastaviti raditi.

Ustao sam sjeo u auto i nabavio sve što je bilo zapisano te se požurio natrag.Ušao sam u kancelariju te sam nazvao Konu i rekao da sam nabavio sve što treba i da dodje po to.Trenutak kasnije zazvonio je mob i ja se javljam Gdje si ljubavi moja jesil završio s poslom jer ja još nisam i da ću ostati malo duže zbog nekih obaveza koje moram završiti.Žena mi je rekla da će i ona malo kasniti i da treba otići po neke stvari kod svoje rodice pa će kući (u tom trenutku komšinica je na vratima sa prstom u ustima i smješka se) završim razgovor i spuštam telefon na sto i pitam šta je to tako smiješno našta mi komšinica odgovara da nije dugo čula nešto tako slatko i kako ja tepam svojoj ženi da bar ima ko njoj tako tepati pošto joj je muž umro prije 6 mjeseci a bio je bolestan nije imala dugo prilike čuti tako nešto.

Ustao sam i prošao pored nje pokupio neke stvari ostalo je ona pokupila i krenuli smo hodnikom.negdje na sredini hodnika reče da bi me nešto pitala ali pošto je smjena zavrašavala kolege i kolegice koji su radili do 15 sati prolazili su pored nas i ja sam malo zastao kad su svi prišli ona reče.

Imam jednu molbu trebaš mi nešto pomoći,ja krenem za njom i na kraju hodnika stane ispred jedne sobe,sačekala je da dodjem do nje i onda je otvorila vrata i povukla me u sobu samo je rekla da šta god se desi da ne budem bučan.Pokazala je sta sve treba da se uradi u sobi i šta je sve uradjeno do tad i onda se okrenu prema meni zastade i jedva čujno pita

“mogu li nešto uraditi”.

Reko kome i pogleda je onako zbunjen,Samo podiže ruku prema mom licu pomilova me po obrazima i poljubi u usta pokušavajući staviti mi jezik.Ja iznenadjen ne razumijem šta se dešava on reče ja moram ja želim i to sad i ovdje,kako rekao sam kad su tu svi s posla koji rade po 12 sati ona prošaputa samo budi tiho i sve je ok.


Lagano se sagnula i raskopča mi šlic na pantolama te zavuče ruku u gaće,počela je polako drkati kurac koji je pod utjecajem toga što se desili poćeo da raste u punu veličinu što je ona sa smiješkom doćekala te ga stavi u usta i polako poče da puši.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx