Koleginica moje mame, žena sa svojih 40 godina

Koleginica moje mame, Mirjana, žena sa svojih 40 godina, koje je ponosno nosila. Bila je ginekolog i nije imala porodicu. Mislim, nije bila udata. Mene je to uvek čudilo, jer je bila prijatna žena, a izgledala je vrlo poželjno, tako da mi nije bilo jasno kao nije pronašla svog životnog saputnika…

A njen izgled..

Pa kao sa naslovnih strana, ali nikada prosto i prenaglašeno. Nosila je firmirane komplete, diskretne suknje, do kolena, a na nogama uvek neke, što bi rekli italijanske cipele, po poslednjoj modi. Grudi taman kolike trebaju da budu, uvek uredna frizura i šminka, te jarko crveno nalakirani nokti i na rukama i na nogama.

Zato i kažem da je izgledala kao žena iz modnih magazina…

Te njene noge i ta obuća su me uvek naročito privlačile. Koliko sam samo puta drkao pri pomisli na njene skladno izvajane listove, na njene gležnjeve i pete obavijene nežnom svilom čarapa, na njene nalakirane prste na nogama, koji svojom crvenom bojom prave kontrast sa crnim ojačanjem svilenih čarapa. Ma bio mi je dovoljan i samo detalj na njenoj nozi, pa da svršim u potocima…

Vratio sam se jednom prilikom sa košarke i zatekao mamu i tetka Mirjanu u popodnevnom razgovoru. Mama je pripremala večeru, a tetka Mirjana je sedela sa njom u kuhinji i ispijala kafu. Bila je u kućnoj haljini koja je dosezala do pola listova, a na nogama je imala svilene čarape boje kože i crne nanule, koje su još više isticale lepotu njenih stopala i nogu. Javio sam im se i odmah otišao u kupatilo da se tuširam.

Kad tamo, a ono nema vode! Izleteh besno iz kupaonice. Tada saznadoh od komšinice da su neki radovi kod nas u bloku, te da vode u stvari ima, ali kod nas na 10 spratu je slab pritisak, i ona mi predloži da odem kod nje u stan, na prvom spratu, i da se tamo istuširam, jer kod nje u stanu vode ima. Ja prihvatih predlog, jer sam trebao da se spremam za izlazak u grad. Uzeh peškir i čiste stvari, a tetka Mirjana mi nezainteresovano dade ključ od stana i nastavi razgovor s mojom mamom.

Čim sam ušao u njen stan, otišao sam u kupatilo, sa namerom da požurim da se istuširam, kako bih se što pre spremio za izlazak. U kupatilu, na korpi za veš, stajale su crne najlonke, koje je tetka Mirjana verovatno izula taj dan kad je došla sa posla.

Bile su to neke vrlo kvalitetne hulahopke, koje na mestu gaćica nisu imale nikakve šavove. Kao da su bile izatkane iz jednog komada.

Na mestu, gde dođe pička, nazirao se lepljiv trag, i meni odmah pade na pamet, da tetka Mirjana taj dan nije nosila gaćice, nego je njena pička ispuštala sokove direktno na nežnu svilu najlonki. Uh kako sam se napalio.


Brže bolje se istuširah, i čim sam završio sa kupanjem, navukao sam njene čarape na sebe i otišao u dnevnu sobu, legao na trosed i počeo da trljam jaja i kurac u najlonkama, zamišaljajući tetka Mirjanu. Moj kurac se slobodno kretao u najlonkama, jer su one bile ekstra velike (zaboravio sam da kažem da je tetka Mirjana nadprosečno visoka i krupna, ali ne debela žena), i nije bio „sapet“ nekakvim šavovima i umetcima, koje su imale hulahopke manjih brojeva.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj